Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

translate

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

10/1/2004 : Στρουθοκαμηλικοί Αγώνες ΕΛΛΑΔΑ 2004 στα Νέα της Λευκάδας


Στρουθοκαμηλικοί Αγώνες
ΕΛΛΑΔΑ 2004
(λογότυπο 5 ολυμπιακοί τίτλοι με μέσα να έχουν τις άφωτο Παπανδρέου, Καραμανλή, Παπαρήγα, Κωνσταντόπουλου, Όβολα, Λαός και Παπαθεμελη)
ΣΕ : 52 ημέρες  2 ώρες  34 λεπτά 28 δευτερόλεπτα


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Τα Νέα της Λευκάδας εγκαινιάζουν σήμερα μια νέα στήλη ενημέρωσης των παρασκηνιακών γεγονότων του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ για την Ελλάδα «αθλητικού» γεγονότος σύμφωνα με τις απόλυτα έγκυρες πανελλήνιες δημοσκοπήσεις των δύο μεγαλύτερων εταιρειών δημοσκοπήσεων ΚΑΠΟΥΛΙΑ Research και ΜΕΤΕΩΡΟΝ Analysis. Στη δεύτερη θέση βέβαια του ελληνικού ενδιαφέρoντος και στην πρώτη θέση παγκοσμίως, ως γνωστών βρίσκονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004, για τους οποίους η εφημερίδα μας θα ετοιμάζει για τους αναγνώστες της ανάλογη στήλη.
Η στήλη θα παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη μέχρι και την επόμενη των εκλογών και θα ονομάζεται «ΣΤΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΑΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ». Τα Νέα της Λευκάδας μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ανακοίνωση των εκλογών από τον Πρωθυπουργό της χώρας, έχουν  ετοιμάσει ένα επιτελείο αξιόλογων δημοσιογράφων στα εκλογικά στρατηγεία των κομμάτων αλλά και των τοπικών υποψηφίων Βουλευτών. Επίσης για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με την μεγαλύτερη σε εγκυρότητα αλλά και κυκλοφορία εβδομαδιαία αθηναϊκή εφημερίδα «Το ποντίκι».
Συντονιστής του τεράστιου εγχειρήματος έχει αναλάβει ο συμπατριώτης μας αλλά διεθνούς φήμης πλέον (μετά τα συγκλονιστικά του reportaz στο Αμερικανικό δίκτυο CNN, από την Ουγκάντα, την Μποτσουάνα αλλά και το Κυργιστάν) οΑρουραίος Κουτσοποντικίδης.
 Η διεύθυνση της εφημερίδας έλαβε πλήθος αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συγκεκριμένη θέση και η επιλογή ήταν εξαιρετικά δύσκολη.  Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι η τόσο μεγάλη προσέλευση αιτήσεων από γνωστούς δημοσιογράφους έγινε διότι τα Nέα δεν δημοσίευσαν καμία προκύρηξη σε εγκεκριμένη από το Υπουργείο Τύπου εφημερίδα αλλά σε περιοδικά που δίνουν δώρο 2 DVD sex, ακολουθώντας το επιτυχημένο παράδειγμα Δήμων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που στέλνουν εκεί τις προκυρίξεις τους. Η επιλογή έγινε με διάφανες διαδικασίες και αξιοκρατικά κριτήρια και τελικά την θέση την κατέλαβε ο άξιος Αρουραίος Κουτσοποντικίδης διότι α) είναι Λευκαδίτης, β) έχει μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στον Τρίτο Κόσμο, γ) είναι διαπλεκόμενος και θα μας δώσει πληροφορίες μέσα από τα στεγανά της διαπλοκής, δ) είναι ένθερμος υποστηρικτής της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α., και τέλος ε) έβαλε μέσο τον ιδιοκτήτη μεγάλης τεχνικής εταιρείας και πρώην εργοδότη του σε ΜΜΕ, ώστε να πιέσει αυτός μεγάλο πολιτικό από γνωστό οικογενειακό τζάκι της χώρας ενός από τα δύο μεγάλα κόμματα που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε ποιο από τα δύο. Με τη σειρά του ο «Μεγάλος» έστειλε ιδιόχειρο σημείωμα με την Φιλιππινέζα της οικίας του και με οδηγό  αστυνομικό της προσωπικής του φρουράς σε υποψήφιο Βουλευτή ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς μας πίεσε να προσλάβουμε τον κ. Αρουραίο γιατί αλλιώς θα μηνύσει την εφημερίδα για προκατάληψη εις βάρους του κατά την προεκλογική περίοδο που δεν έχει αρχίσει ακόμα.
Μετά από όλα αυτά η Διεύθηνση, η δημοσιογραφική ομάδα, το τεχνικό προσωπικό και ο παπαγάλος μασκώτ της εφημερίδας εύχονται καλή δουλειά στον νέο συνεργάτη μας Αρουραίο Κουτσοποντικίδι στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Σημειώνουμε αγαπητοί αναγνώστες ότι από αυτή την Πέμπτη η εφημερίδα θα τυπώνετε σε 29735 φύλλα εβδομαδιαίως για να  ανταποκριθεί στην αναμενόμενη ζήτηση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
- Η άποψη της στήλης δεν απηχεί απαραίτητα και την άποψη της διεύθυνσης και των άλλων συνεργατών της εφημερίδας.
-Επιτρέπεται χωρίς την άδεια του εκδότη η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή μ’οποιαδήποτε μέσο και τρόπο όλη η μέρος της στήλης.
                                                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου