Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

translate

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2001 : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2001

                                                     

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κύριε Πρόεδρε, Ελεύθεροι Φίλες και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αλλά και με βαριά την ευθύνη στην πλάτη μας, δεχθείτε τον εγκάρδιο χαιρετισμό των ελεύθερων πολιτών της Λευκάδας. Δεν θα χάναμε με τίποτα την μεγάλη σημερινή γιορτή.
Όλοι μας σήμερα με ανακούφιση κλείνουμε το πρώτο οργανωτικό στάδιο της λειτουργίας του ΚΕΠ και με ορμή αρχίζουμε το νέο μας ρόλο, τον αμιγώς πολιτικό, που θα μας φέρει μέσα στην Ελληνική Βουλή, θα μας δώσει θεσμικό ρόλο, θα καθοδηγήσουμε όλο τον πολιτικό χώρο της Ελλάδας σε νέα ήθη πολιτικής αντιπαράθεσης.
Όλοι μας σήμερα, ήρθαμε εδώ ελεύθεροι πολίτες, για την νέα ελπίδα που γεννιέται και σύντομα η ελπίδα αυτή θα μεταμορφωθεί σε ελληνική πραγματικότητα με πρωθυπουργό τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο μικρότερος Νομός της Ελληνικής Περιφέρειας, η Λευκάδα, κυρίες και κύριοι σύνεδροι προσδοκά από το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών, την διαφορετική αναπτυξιακή περιφερειακή πολιτική, περιμένει την ουσιαστική πολιτική αποκέντρωσης, αναζητά την ισοτιμία των Λευκαδιτών στην υγεία και την παιδεία.
Όλοι μας θα δώσουμε την μάχη με ορμή αλλά και με ήθος, με αντιπαραθέσεις αλλά και με επιχειρήματα, με πολιτική επικοινωνία αλλά και εθελοντισμό. Γνώμονας θα είναι ο πολίτης γιατί πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι τα οράματα αλλά και τα προβλήματα είναι για όλους τους Έλληνες κοινά.
Στρατευόμαστε μέσα στο ΚΕΠ, το σύγχρονο Κίνημα, διότι εδώ είδαμε την Ελπίδα να γεννιέται. Την ελπίδα για μια νέα Ελλάδα. Την ελπίδα για περισσότερο φως.
Όλοι μαζί με συντροφικότητα  και τόλμη ας διαβούμε τον δύσκολο δρόμο για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.  Μαζί με τον Πρόεδρο μας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ας γράψουμε σήμερα την πρώτη σειρά μιας χρυσής Ιστορίας για την Ελλάδα του 21 ου αιώνα. Όλοι μας μπορούμε και θέλουμε την νέα αλλαγή. Ο Ελληνικός λαός περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου