Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

translate

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

6/7/2001 : ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΕΠ στο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΕΠΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ.
 ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΗΤΣΟΥΡΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΜΕΧΡΙ  ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΑΥΡΑ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ  ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου